2023. március 15., szerda

 


L E G Y E N   A   T E   S I M E D   A   K Ö V E T K E Z Ő   C S I L L A G!


Nyakunkon a Sims Me! vége és eljön az idő, az első tehetségkutató sorozatunknak, amit a SimTalents Studió támogat. Ez mit jelent? A SimTalents Studió már rengeteg videóklipet forgatott a simekkel és a többi produkcióban, mint a Sims Villa, Sims Me! a SimTalents-es sztárok lépnek fel, mint sztárok. Ők a világunk nagy pop nagyjai. Ez akár a te simed is lehet. Ez a sorozat pedig arról fog szólni, hogy a világot körül járva a castingon átjutott simek megtapasztalják a sztárság világát, ami nem csak a csillogás, a színpad és a fények, hanem rengeteg mással is jár.



A jelentkezési folyamat nagyon érdekes lesz, mert mindenki maximum 10 simet küldhet majd be. Ehhez kikell majd tölteni egy adatlapot és küldeni kell majd egy képet a simről. A casting folyamat alatt előzetesen az lesz, hogy a kiválasztott zsűri kiválasztja azokat a simeket, akik jöhetnek az évadba. Minden játékosnak biztosan bejut legalább egy sime, ezen nem kell aggódni. Azok a simek akik az első castingon átjutnak kellenek majd nekünk a mi játékunkban is, mert lesz egy több epizódos casting rész, ahol több sim megfordul a színpadon és jobban megismerhetjük majd a tényleges bekerülő simeket is, de a műsor szempontjából olyan lesz, mintha a sztoriban a zsűri elsőnek találkozna a tehetségekkel.


Akiket tovább engednek, azok bejutottak és felszállhatnak a turnébuszra, ami elindul a világkörül! Minden állomáson különböző feladatok lesznek. Ez a sorozat picit más lesz, mint a Sims Villa vagy a Sims Me! Kevésbé lesz történetorientált és inkább akció orientált lesz, mint a Sims Villa 14 - Világkörül. Illetve nem csak egy kieső lesz egy adott ponton, hanem több is. Ez a sorozat nem lesz olyan hosszú, mint egy beköltözős valóságshow. Viszont lesz rengeteg videóklip. Általatok választott zenék és hát a mostani minőséget tekintve nagyon izgi dolgokra számíthattok.

Egyelőre ennyit tudok mondani! Visszatérek ha már aktuális lesz a jelentkezés.





Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Sims Me! - Blogger Templates - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -