2022. november 5., szombat

 


Sziasztok! Mielőtt jelentkeznétek ésszerű, hogy tudni akarjátok mi ez az új dolog. Szóval bemutatom Nektek az évad menetét, majd a jelentkezési információkat és ezek alapján eldönthetitek csatlakoztok-e hozzánk. Az évad elnevezése abból fakad, hogy itt általában a simeken kívül mi - vagyis a valós emberek irányítjuk a szálakat.

Mielőtt tovább megyünk az évadról tudnotok kell, hogy nem tudom mennyi rész lesz. Nem tervezek előre ebben a tekintetben. Lesznek videós összefoglalók a terveim szerint, mint egy rövid összefoglaló mi történt a villában. A műsorvezető Roland Sim és a régi kedvenc a Sims Villa 12 műsorvezetője Pink Rose (aka Ruby Rose). Heti minimum egy részt tudok ígérni esetleges csúszásokkal. Szeretnék veletek interaktívabb lenni, olyan értelemben, hogy tartunk majd call-okat és stb.

A történetben való beleszólást is szeretném erősíteni. Lesznek kitöltendő dolgok, hogy tudjam kivel szeretnéd hogy a simed jóban legyen vagy nem. 


A játék három részre van bontva:


1. Beköltözés 

Az első fázisban a beköltözés lesz. Az első nyolc sim fog elsőnek beköltözni, majd szép sorjában mennek be a többi simek. Így lesz időnk megismerni Őket picit jobban és Nektek is lesz időtök mindenkit jobban kiismerni.

2. Klubbok háborúja

Az igazi játék a klubbok háborújával kezdődik. Létszámtól függ, de minimum két klub alakul 7-7 fővel. A csapat alakulásáról akkor tudtok meg információt, ha eljön az ideje. Amit itt tudnotok kell, hogy lesznek próbák, ahol a két csapatnak kell majd teljesíteni. A győztes csapat immunitást kap. A vesztes csapatnak részt kell venni a NÉPSZERŰSÉGMÉRŐ eseményen. 



Az esemény alatt a nézők és ti is szavazhattok a különböző social media felületeken a simeitekre. Ez a valóságban úgy történik, hogy a simek képeit feltöltöm és megosztom a csoportokban, hogy lájkokkal szavazhatnak, támogathatnak. Az a kettő, akikre a legkevesebb lájk kerül VESZÉLYZÓNÁBA kerül.


A veszélyzónás simeknek a sorsáról pedig végül a klub tagok döntenek. Egy valaki megmenekül, de egy valaki TILTÁSRA kerül vagyis kiesik a játékból.


3. Influenszerek háborúja

Amikor elérjük a TOP 10-et, akkor feloszlatnak a klubbók és elindul az influenszer háború. Innentől mindenki a saját maga sorsának a kovácsa. Minden alkalommal felkerül egy szavazás, ahol lehet támogatni a simeket. A lájkok száma alapján, akinek a legtöbb lájkja lesz megkapja az INFLUENSZER rangot. 

Mielőtt tovább mennék fontos megjegyeznem, hogy a lájkok száma folyamatosan megy tovább a játék folyamán. Ez azt jelenti, hogy a lájkok számát minden héten visszük tovább és adódik hozzá minden fordulóval a megszerzett mennyiség. Ez alapján változik majd folyamatosan ki az influenszer. De ebbe a klub fázis lákjai nincsenek benne.


Az influenszernek nehéz feladata lesz, mert ki kell jelölnie azt a három simet, akik párbajozni fognak. A három kijelölt sim-nek a sorsáról az oldalon szavazással lehet majd dönteni.



Végül pedig az a sim nyer, akinek a legtöbb az influenszer pontja! Az még kérdéses, hogy mekkora létszámnál jön a finálé.


JELENTKEZÉS

A jelentkezéshez írj rám privátban. A jelentkezéssel elfogadod az oldalon megtalálható szabályzatot. Küld el a szabályzat szerint a simedet, ahogyan a 16.évadra kértem. (Legyen rendezett a mods mappa pls) A simeket továbbra is a simsvilla7@gmail.com-ra küldjétek. Aki nem tudja hogyan kell itt a segítség menü! A jelentkezéshez küld el kitöltve ezt a kérdőívet, ami megjelenik az oldalon és ami alapján alakítjuk a simed személyiségét:


Sim teljes neve (becenév):

Sim kora:

Sim neme:

Sim foglalkozása:

Sim kapcsolati státusza:

Sim szexualitása:

Miért akar a Simed részt venni a műsorban:

Mi az álma a Simednek:

Legnagyobb szenvedélye a simnek:

Legnagyobb félelmem a simnek:

Legőrültebb dolog, amit valaha tett a sim: 

Amire a legbüszkébb a sim:

Legrosszabb dolog az életében a simnek:








Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Sims Me! - Blogger Templates - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -