2022. november 5., szombat

 


NÉZD MEG A VIDEÓT!






Sziasztok! Bizonyára rengeteg kérdésetek van a bejelentéssel kapcsolatban. Ebben a posztban többet is megtudhatsz az új sorozatról, aminek első évada már ebben a hónapban elindul.



Bizonyára sokan gondoltátok, hogy ténylegesen vége a sims-es produkcióknak. 2011-ben indult el a Sims Villa, ami tíz évig töretlen sikerként volt része az életének minden magyar simmernek. 2021-ben pedig elindult a SimTalents Studios, ami egy újabb saját elgondolás volt, ahol sztárokat neveltünk ki. Most pedig Roland Sim és csapata visszatér, hogy egy teljesen új sorozattal felpezsdítse az izgalmakat és a jó kedvet.



DE MI AZ A SIMS ME! SOROZAT ?

A kérdés teljesen jogos. Lényegében egy olyan valóságshow, ami főként a social media-ra fókuszál. A műsor elég modern, fiatalos és mai. Adott egy stúdió, benne egy luxus rezidencia és a lakók, akik beköltöznek és megismerkedhetünk velük. Klubok alakulnak és elindul egy verseny azért, hogy ki a legnépszerűbb. Az a sim győz, aki a legügyesebben játssza ki a kártyáit. Biztosan számíthattok újra óriási meglepetésekre, sokkoló kiszavazásokra, csavarokra, helyzetet megváltoztató döntésekre. Egy taktikai háború. Természetesen szintén jelen lesz a szerelem, barátság, kapcsolatok, de a fő mozgató száll, amit minden sim mozgat a Sims Me! rezidenciában, az a hatalom és a győzelem.


MI LESZ ÚJ?

Már nagyon várom, hogy megosszam veletek az évad szabályzatát. Viszont még mindig kidolgozás alatt van. However, egy pár dolgot megtudok osztani veletek:

💚

A történetírás megváltozik abban a tekintetben, hogy a simekre fogom bízni a kialakuló kommunikációs helyzeteket. A játékban a simek szabadakaratot fognak kapni és a tetteik alapján szerepelnek majd a történetben. A kommunikáció dialógikus marad, mint a Sims Villában, ahogyan megszokhattátok.

A social média kérdése bizonyára nagyon izgat titeket. Egyelőre annyit tudok erről mondani, hogy sokkal több szavazás lesz, ami nyitott lesz a facebook csoportokban és instagrammon. Persze több is lesz ennél. Erről majd később.

A klubokat érthetitek csapatoknak is. A játékban a klubok határozzák majd meg a simek életét a játék elején.

💚

JELENTKEZNI?

A játék kezdéséhez 14 főre minimum szűkség van. Első körben belsőleg lehetséges majd a jelentkezés a Sims Villa csapatból. Ha nem lesz meg a minimum jelentkező szám, akkor lehet majd külsőleg is jönni. Második évadban nyitott lesz a jelentkezés.

Az évad győztese most többet nyer, mint a Sims Villa eddigi győztesei... A győztes egy nagyobb pénz összeggel lesz gazdagabb. Erről később!

Várlak titeket hamarosan az első adással! Addig is kövessetek minket social media platformokon.







Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Sims Me! - Blogger Templates - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -